خرما خاصویی ریزه به صورت نیمه خشک می باشد، این خرما ها دارای بافت نرم و عالی بوده و سرشار از قند مناسب فروکتوز هستند.
خرما خاصویی ریز
کشور ما تولید کننده انواع مختلف خرماها می باشد و خرمای خاصویی نیز یکی از انواع خرماهای پر استفاده می باشد، آن ها دارای کیفیت بسیار زیاری هستند و در اندازه های ریز و درشت وجود دارند.
معمولا خرماهای درشت دارای قیمت بیشتری بوده و به عنوان خرمای صادراتی شناخته می شوند، آن ها بالاترین قیمت را به خود اختصاص داده اند و در بسته بندی های بزرگ و کوچک به فروش می رسند، خرما خاصویی ریز نمونه پر فروشی بوده که با کیفیت بالاییی به فروش می رسد.
آن ها دارای قیمت مناسبی هستند و برای مصرف خانوار ها مناسب می باشند، این خرماها چون به صورت نمیه خشک هستند به عنوان بهترین تنقلات شناخته می شوند و می توان آن ها را با نایلون فریزر درون کیف قرار داده و جا به جا نمود.
آن ها دارای ویتامین سی زیادی هستند و برای تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب می باشند، این خرماها همچنین باعث کلاژن سازی پوست می شوند و باز سازی سلول های پوستی را انجام می دهند، آن ها باعث باز شدن رنگ رخسار شده و سلول های مرده را از بین می برند.
خرما سرشار از آنتی اکسیدان بوده و باعث رفع سلول های سرطانی می گردد، این محصول به مرور زمان رادیکال های آزاد به وجود آمده در بدن را خنثی می کند و باعث تضمین سلامتی می گردد.
خرمای خاصویی محصول جنوب کشور می باشد و پس از برداشت به کارخانه ها انتقال داده می شود و برای استفاده های مختلف تفکیک می شود، اندازه های درشت برای فروش در بازار های داخلی و خارجی مناسب هستند و انواع ریز نیز به شکل متفاوتی استفاده و فرآوری می شود.
تهیه شیره خرما، خمیر خرما و غیره با کمک خرما های ریز صورت می گیرد و با بسته بندی های بزرگ و کوچک به فروش می رسد، خرما حاوی مواد مغذی بوده و برای سوخت و ساز بدن مناسب می باشد، آن ها کالری بالایی دارند و برای تامین انرژی لازم برای فعالیت های کاری مناسب می باشند، همچنین نزد ورزشکاران نیز محبوبیت بالایی دارند.
خرما به تنهایی به عنوان میان وعده و حتی وعده غذایی استفاده می شود، آن ها با فیبر زیادی که دارند باعث سیری مصرف کننده می شوند و نیاز به غذا خوردن از بین می رود، این محصول دفع راحتی به دنبال دارد و برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید می باشد.
خرما ریز برای تهیه شیره خرما مناسب می باشد و طی این عملیات اقدام به جوشاندن خرما ها در آب می کنند و سپس آن را چنگ می زنند تا هسته و پوست این خرما ها جدا گردد، و آب آن را از صافی عبور می دهند، در مرحله بعدی اقدام به حرارت دادن کالا ها می کنند.
حرارت دادن باید آهسته صورت بگیرد و تا زمانی که آب آن ها کاملا گرفته شود، ادامه داشته باشد، حرارت باعث تمام شدن آب اضافه این کالا ها می شود و دوام و طول عمر بیشتری پیدا می کند، زیرا وجود آب و غلظت ناکافی باعث به وجود آمدن کپک می شود.
خرما خاصویی صادراتی
خرما خاصویی صادراتی از میزان فروش زیادی برخوردار است این خرما بسیار خوشمزه می باشد، آن ها پوست نازکی دارند و گوشت این خرما ها ندم و شیرین می باشد، خرما خاصویی به دو صورت خشک و نرم وجود دارد و دارای شهدی طبیعی می باشد.
عموما اجناسی برای صادرات انتخاب می شوند که بالاترین کیفیت را داشته باشند و بسته بندی آن ها نیز شکیل باشد، البته خرما ها به روش فله نیز صادر می گردند، نوع فله آن ها از قیمت مقرون به صرفه ای برخوردار است.
جنوب کشور ما دارای آب و هوایی گرم برای رشد و پرورش خرما ها می باشد و پس از برداشت و جدا سازی، بهترین خرما ها صادر می گردند و کشور ما به عنوان قطب تولید کننده خرما در خاورمیانه شناخته می شود.
بازار فروش خرمای ایرانی در دیگر کشور ها بسیار پر رونق می باشد و عرضه و تقاضای بازار برای آن ها زیاد است و این میزان فروش بخاطر کیفیت کالا است.
انواع صادراتی این کالا ها دارای بالاترین کیفیت بوده و از اندازه درشتی برخوردار است، این محصول دارای قند طبیعی بوده و بسیار خوشمزه است، آن ها به راحتی در بدن مصرف می شوند و باعث افرایش متابولیسم بدن می گردند.
انواع صادراتی این کالا ها قیمت بیشتری دارند و عواملی نیز بر قیمت آن ها تاثیر گذار هستند، یکی از این عوامل نرخ ارز و دلار می باشد، هر گونه نوسانی در قیمت آن ها باعث تغییر قیمت این کالا می شود.
بسته بندی خرما درون نایلون و پاکت های مقوایی صورت می گیرد و نوع سطلی آن ها نیز وجود دارد، این بسته بندی ها حاوی هزینه هایی هستند که به قیمت خرما ها افزوده می شود، این نرخ گذاری از درب کارخانه ها آغاز شده و با توجه به میزان هزینه های صرف شده قیمت ها تعیین می شوند.
خرما با ارز آوری فراوانی که دارد باعث کمک به اقتصاد جامعه و خانواده ها می شود، صادرات از راه های مخلتلفی صورت می گیرد و انتخاب هر راهی بسته به موقعیت کشور گیرنده متفاوت می باشد، کشور های همسایه می توانند خرما های خود را از راه های زمینی و با کمک ماشین های بزرگ تحویل بگیرند.
امروزه بیشتر صادرات از راه های دریایی انجام می شود و برای این کار در بنادر جنوبی کشور ما گمرک های وجود دارند و فرآیند صادرات را زیر نظر کارشناسان مجرب و براساس قوانین بین کشور ها مدیریت می کنند.
بارگیری کالا ها درون لنج ها با کمک ترخیص کاران صورت می گیرد، آن ها تخلیه و بارگیری را در کمترین زمان ممکن انجام می دهند، ترخیص کاران در این گمرک ها فعالیت خود را پیش می برند و با دانش و مهارت کافی اقدام به تخلیه کالا ها می کنند، هر چه اجناس زود تر از گمرک ها تخلیه شوند به سود تاجران است.
تاجران محترم نیز وظیفه دارند کلیه هزینه های مربوط به ترخیص کاران و هزینه های گمرکی را پرداخت کنند، سپس اقدام به محاسبه سود خود از این تجارت کنند و مجددا به فکر صادرات باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.